Příspěvky od počátku aľ do rána 21. března 2004
20. Re: Intro 21. 03. 2004 - 06:47
vlji:..nic nového zajímavého jsem neviděl. Akorát jedno nový Mercury, typ nevím, ale takovej s tím šíleným zadkem - jako kdyby na něj něco z vrchu padlo a o předku ani nemluvím. Má ho nějakej důchodce někde z vesničky směr Hrotovice. Strašně mi to vychvaloval, ale nevěděl ani kolik v tom má válců !!!! Tak jsem mu řekl, že asi 6 do V, tak otevřel haubnu a "měl ho tam" :o) Vzápětí řekl, že by mi to okamžitě prodal...zkrátka divnej pavouk :o)) Stejný Mercury stálo (možná ještě stojí) v autobazaru na Hrotovický...ale nechoď se tam dívat, fakt to není pěknej pohled...19. Re: Intro 20. 03. 2004 - 15:35
vlji: to ani nezkousej dojet skodnou :-)18. Re: Intro 19. 03. 2004 - 20:45
vlji: Hééj jaktože padl? Já ti tak držel palce ať ti to vyjde a hle:))) Copak se stalo?Mustang forever :o)
17. Re: Intro 19. 03. 2004 - 20:09
Rambo:no bude to co nevidět a ten motor padl.. takže mám nějaký prachule a pojedu v sobotu za vama.. v úterý se jen rozhodnu čím :o) ..dneska sem měnil na škodárně zadní gumy a málem sem se pořezal vo dráty :) no jo, není nad škodovácký nápravy... mám já to ale soužení..16. Re: Intro 18. 03. 2004 - 22:38
vlji: Tak už to vytáhni. Počasí je perfektní.15. Re: Intro 18. 03. 2004 - 22:20
lenin:Jo to bude užasný,tož to budeš tuner .Jinak blatník jsem natáhl,sání nahozený a ani fízlové mě na to nic kupodivu neřekli,když mě dnes stavěli.Takže přibublám.mamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pán...
14. Re: Intro 18. 03. 2004 - 21:24
Rambo:Kurňa já to už taky musím vytáhnout :) já se na to těším jak děcko.. však sem ho taky už 3měs. neviděl. A dneska sem zase řešil problémy se škodárnama.. ta co sňou jezdím se pomalu rozpadá a termín STK se blíží a to že prahy zacpu pěnou tata nechce slyšet(prej by se mohla zlomit :)) a mám si to prej opravit.. hehé hahá.. a u druhý škúdky sem dával dneska blaťáky..
Nó a babka povídala, že prej dneska přes našu ves něco jelo.. bylo to černý :) prej něco jak mám já.. doufám, že mi to zrovna někdo nečořil..
DeSoto: neviš jesi se u nás něco neoběvilo??
Rambo: fotku si taky změním, ale až budou pampelišky :) to bude ouplně super :o)))
13. Re: Intro 18. 03. 2004 - 20:27
Dneska jsem doškrabal poslední nálepky (katalyzator, velký nápis c h e v r o l e t, a taky nálepku s národnímy symboly a orla vpředu).12. Re: Intro 18. 03. 2004 - 19:59
lenin: to by byla jedna velka hranata zarovka :-))11. Re: Intro 18. 03. 2004 - 16:46
lenin:.....tím trumfneš všechna světelná "show"...:-)))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
10. Re: Intro 18. 03. 2004 - 16:42
gumovac: OK, ještě k tomu tunningu, když jsem dneska něco řešil s Arem, napadlu mně, že byl vemi originální tunning - zalepit všechny vyrezlý díry barevnejma foliema a podsvítit celou kastli zářivkama.9. Re: Intro 18. 03. 2004 - 01:48
lenin:Jezdí furt,ale pořád ho stavěj fíci a snaží se najít LPG.Zatím bez ůspěchu a tak ´ho vždycky aspoň pořádně proberou.Má to vychytaný.Nádrž má tam.kde má být rezerva,rezervu má přimontovanou na zadní dveře(to auto tím pádem vypadá ještě delší)a tankovací ventil má v mlhovce,takže když chce natankovat ,musí odšroubit sklíčko.Jinak sání chystám zítra montovat,ale nevím jestli pojedu Pontym,páč jsem to minulej týden při otáčení o 180 přehnal s rychlostí a zastavil jsem se až o plot zadním blatníkem a při menším propérování brousí guma o zmáčknutej lem a jak nasviňu oba známí karosáři maj plno.Zkusím to zítra hákem a druhým autem provizorně natahnout.Ten plech je tvrdej jak Myke Tyson a na ůdery kladivem nereaguje.Každopádně se ozvu tak kolem 18hod.mamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pán...
8. Re: Intro 17. 03. 2004 - 10:56
gumovac: OK, ale namontuj si náporový sání. Co Kamil, stále jezdí???7. Re: Intro 17. 03. 2004 - 09:36
lenin:No,já budu v pátek v Ol,tak ti kdyžtak zavolám.mamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pán...
6. Re: Intro 17. 03. 2004 - 09:12
gumovac: Jo, něco by tu možná bylo.vyřešíme to mailem.5. Re: Intro 17. 03. 2004 - 00:50
lenin:Tak na Aro tam je to jasný.Dozadu nápis NO FIRE a zespodu kombinaci modrejch a zelenejch neonů,to aby ve tmě vynikla nadčasová konstrukce podvozkových skupin.Samozřejmě tmavé folie a světla přelepit do křiže izolacní samolepkou.Jo,a ještě průhledné víčko rozdělovače,to je povinnost.K tomu samozřejmě šustáky s aspoň 4mi křivě našitými pruhy značky AdidasHanoi.A na zrcátko vůni Playboy.Jinak nevíš o nějakým pozemku v Olomouci vhodném na autobazar realitní makléři?mamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pán...
4. Re: Intro 16. 03. 2004 - 16:10
lenin: Ono je to pěkný i z hlediska mateřštiny - mne nejvíc dostal ten tahokov, to je krásnej novotvar. A to opakovaný chybný používání váš místo svůj. Každopádně ale můžu zajistit demo vzorek knihy, třeba by se z toho dalo předčítat na srazech (když můžou harlejáci věšet rejži na větev... :-))Rubas nema kapsy...
3. Re: Intro 16. 03. 2004 - 15:44
vladyk:Bravo, konečnš se stane můj život plnějším. Něco podobného, co by se věnovalo Aro M 461 tam není?? Např. zdali je možno do otvoru po vyrezlém blinkru umístit modrou diodu?2. Re: Intro 16. 03. 2004 - 15:21
vladyk: teplaky a modry svetylka tam taky nezminujou? Tak to si asi nekoupim... ;)1. Intro 16. 03. 2004 - 15:04
Přimotav se k našemu edičnímu plánu sekce knih, zhlédnuv jednu upoutávku a jsa současně rozhicován nedávnou debatou, nemohl jsem jinak, než založit toto podtéma (arciťže dočasně only) a vložit sem tento pilotní příspěvek (žádnej clipboard, poctivě jsem to opsal vlastníma teplejma):Rubas nema kapsy...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potíľích napiste na info@usmotors.cz)