29142. WS6_10 12. 02. 2025 - 20:17
Konstantní poměr 14:1 pro WS6 souhlasí s tím, co jsem četl někde jinde.
Má tu někdo spuštěný WS6 78-81 TA? Kolik otočení zamknout zámek na vašem WS6 prosím?
Mohu zkontrolovat po práci. Mohu vám říci, že boxy WS6 jsou rychlejší mimo střed. takže když pojedete rovně po silnici, vůz WS6 přejede do dalšího pruhu, aniž by se tolik otáčelo. To s ventilováním "vysoce vynakládané úsilí" dává vozům WS6 lepší pocit z vozovky (podle mého názoru)
Std boxy. jsou rychlejší na konci zatáčky, takže si nemyslím, že je velký rozdíl od zámku k zámku. Také jsem viděl, že některá stejná auta mají mírně odlišné zatáčky od zámku k zámku
Dobře, zkontroloval jsem tři moje auta. Všechna auta jsou WS6
78 se otočí o něco málo přes 3 plné otáčky (asi o 1" více na vnější hraně volantu), 79 a 80 jsou téměř přesně 3 otáčky, jen fuzz minulost. Mám další 78, ale je ve skladu, takže to teď nemůžu zkontrolovat.
Díky moc 68ragtop! Jste jako průzkum jednoho muže! Opravdu oceňuji, že jste si udělal čas na kontrolu svých vozů WS6. To máš pořádnou sbírku. Snažíte se mít jeden z každého roku?
Vzhledem k tomu, že krabice, kterou jsem si koupil, jede 3 otáčky, nyní s vašimi informacemi a informacemi všech ostatních mám pocit, že převodka řízení, kterou jsem koupil, je opravdu WS6. Muž, od kterého jsem to koupil, říkal, že je to z 79 se zadními kotouči, ale nikdy nevíte, jestli ta krabice nebyla za ta léta vyměněna.
Rozhodl jsem se otevřít převodovku řízení, abych si ověřil, že je to konstantní převod. Jak můžete vidět na obrázku níže, má konstantní poměr zubů hřídele pitman a pístu hřebene, takže to vypadá, že je to správné.
Moje otázka je, jak by to mělo být těsné? Můžu to otočit holýma rukama docela snadno. Předpokládám, že je nutná přestavba? Jakékoli návrhy. Díky!
Zde je jeden způsob, jak můžete otestovat krabici a ověřit to také.
Vezměte kus lepenky, vyřízněte do něj otvor, aby mohl výstupní hřídel prostrčit. Vezměte velký svěrák a lehce jej upněte na výstupní hřídel.
Ujistěte se, že seřizovací šroub na rukojeti svěráku je velmi blízko kartonu. Otočte vstupní hřídel až na doraz, aby se uzamkl a vrátil do toho, co cítíte jako střed. Poté označte tento bod na kartonu pomocí rukojeti svěráku jako referenčního bodu. Poté otočte vstupní hřídel o 1/4 otáčky a znovu označte karton. Pokračujte v zamknutí a vraťte se do středu a zamkněte opačným směrem. Značení po každé 1/2 otáčky.
Pokud se jedná o krabici WS6, značky na kartonu by měly být ve stejné vzdálenosti. Std boxy budou blíže k sobě od středu a dále od sebe blízko zámku v každém směru.
Vím, že to zní jako divný způsob, jak to udělat, ale funguje to, mám ve svém 68 GTO box WS6 a tak jsem je porovnal, funguje to dobře a je snadné to udělat.
Můžete nastavit vůli ozubených kol z horní části skříně, ale jehlová ložiska proti výstupnímu hřídeli jsou také oblastí opotřebení a je těžké zjistit, zda je varováno bez zatížení.
Řasa se ve skutečnosti nastavuje předpětím z toho horního šroubu. Pokud si dobře pamatuji, musíte na vstupní hřídel použít palcový lb. momentový klíč, zkontrolovat sílu potřebnou k jeho otočení a poté přidat konkrétní množství utažením seřízení. Podívám se, jestli mám někde ty specifikace.
To je dobrý nápad pro kontrolu, zda je krabička konstantní nebo variabilní, aniž byste museli sundávat víko.
Také jste mi připomněli, že bych se měl podívat do své servisní příručky Pontiac ohledně řešení problémů, postupů a specifikací. Možná s nějakou úpravou bude tento převod řízení v pořádku. Mám palcový/lb momentový klíč. Díky za pomoc.
Právě roztáhl 77 Trans am s std variabilní box, pouze 2 5/8 otáčky zámek na zámek.
Takže teorie menšího počtu zatáček je box WS6
http://forums.maxperformanceinc.com/forums/showthread.php?t=470906 Moje původní krabice WS6 měla příliš mnoho hraní, tak jsem koupil použitou na Ebay a má stejný problém. Renovátoři nabízejí 2,5-3 otáčkovou přestavěnou krabici, ale o pevném nebo variabilním poměru se nemluví. Velká věc na krabici WS6 byla, že to byla krabice s pevným poměrem, mám si nechat předělat svůj původní nebo jen zaplatit 175-200 $ a dostat repas.?
Mnohokrát je vůle od ložiska výstupního hřídele. Zkontrolujte, zda se hřídel také nekýve tam a zpět. U jednoho jsem provedl částečnou přestavbu výměnou ložisek a těsnění, pak jsem upravil vůli ozubeného kola. Pokud si dobře pamatuji, musel jsem použít palcový lb. momentový klíč, abych získal správný odpor. Myslím, že to může být těžké nastavit v autě a pokud je výstupní hřídel nedbalá, stejně vám to nebude k ničemu. Ale opravdu to musíte nechat v autě, abyste zjistili, zda je ložisko opotřebované. Nemohl jsem duplikovat kývání hřídele na lavici bez zatížení táhla řízení.
Koupil jsem sadu ve strojírně / prodejně autodílů. Myslím, že to nebylo drahé.
BTW: pozor na koupi přestavěného. Většina společností neuznává krabice WS6 jako jinou krabici. Jak asi víte, boxy WS6 měly spíše konstantní poměr než standardní proměnný poměr a také v nich bylo ventilování s vysokou námahou.
http://forums.maxperformanceinc.com/forums/showthread.php?t=729958 Koupil jsem si novou vylepšenou skříň řízení pro svůj 79 TA. Auto mělo původně 403 Olds a balíček WS6.
Koupil jsem si novou skříň řízení a bylo tam napsáno, že je to výměna šroubu.
"SADA PŘEVODOVKY POSILOVAČE ŘÍZENÍ POMĚR 12,7:1 (3 OTÁČKY) NEPLECHOVANÁ SKŘÍŇ 3/4"-30 VSTUPNÍ HŘÍDEL
Tato převodovka posilovače řízení využívá nejnovější technologii řízení včetně serva ve stylu hřebene a pastorku a specificky vyladěných charakteristik síly. Převodovka poskytuje rychlou odezvu a přesné ovládání. Oběhové kulové převody nabízejí nízké tření s hladkým a tichým chodem v celém rozsahu řízení. To vytváří vynikající pocit z vozovky a zpětnou vazbu od řidiče, stejně jako u moderních osobních a nákladních automobilů. Tato převodovka je šroubovanou náhradou za originální skříň řízení a lze ji použít s originálním čerpadlem posilovače řízení a ramenem posilovače řízení. Tato sada obsahuje nový hadrový spoj a zasouvací adaptér hadicové spojky pro přeměnu vašich starých hadic ve stylu obrácených lemů na novou tvarovku ve stylu o-kroužku, která se používá na těchto krabicích nového stylu. Specifikace zahrnují kompletní otočení k otočení.
Vhodné pro modely 1967-81
Poznámka: Při přechodu z ručního řízení je vyžadováno rameno posilovače řízení. "
Ale nezdá se mi, že by mi to vůbec pasovalo na hřídel řízení. Nový hadrový kloub není jako můj současný a nechápu, jak to mohu provést bez vlastní hřídele řízení.
Hadrový spoj se změnil koncem 70. let. všechny jsou přizpůsobitelné smícháním a přizpůsobením různých let. Pokud bylo vaše auto skutečně vozem WS6, už jste měli tu nejlepší krabici, jakou můžete získat. Bylo by to 12,7:1, neproměnné a vysoké úsilí (ačkoli ne nejvyšší úsilí). S našimi malými volanty je absolutně nejvyšší úsilí trochu moc. Určitě to zvládneš
Hadrový kloub měněn v 79 (78 a dříve totéž). Problém je na 79-81 hadrový spoj je jinak drážkovaný a pokud si vzpomínám správně přinýtovaný na mezihřídel.
http://transamcountry.com/community/...?topic=40126.0 Takže říkáte, i když zůstanu celý oem, tento hadrový spoj je problém vyměnit.
Takže možná koupím nový kus, na který je odkaz, možná to zvládnu s novou krabicí?
Buď, jak buď, bude to fungovat, jen potřebujete ty správné věci ze správných let. Drážkování na vstupní hřídeli se dodává ve dvou velikostech v závislosti na roce. Poté jsou hadicové fitinky rozšířeny nebo "O" kroužkem. Opět aby se neopakovaly, záleží na ročníku. Vzhledem k tomu, že jste si koupili skříň řízení s náhradními díly, mohla být dokonce kombinována a přizpůsobena.
Jak řekl Frankie, musíte zkontrolovat počet drážek na krabici a také to, zda jsou hadicové fitinky pozdějšími metrickými O kroužky nebo flair. Pak můžete kombinovat mezihřídele nebo si objednat hřídel Borgeson a opravit U klouby.
79 měl novější spoj počítací drážka/hadr a D na sloupku, ale hadice SAE flair. Nejsem si jistý, v jakém roce vyšly hadice O kroužku. Existují vložky, které lze zatlačit/zaklepat, aby bylo možné použít vkus SAE na metrické krabici, protože závity jsou dostatečně blízko. Udělal jsem to na 79, když jsem použil IROC box.
Ve skutečnosti skříň řízení 79-81 WS6 není 12,7:1. Je to krabice s konstantním poměrem 14:1. 12.7 nevyšly až do 3. generace TA a v polovině 80. let Monte SS atd.
Původní krabice 79 WS6 by byla docela dobrá, ale nová 12.7 by byla malým vylepšením as moderními vnitřnostmi by byla přesnější.
Řídicí skříň 79-81 má stejnou velikost a drážkovaný pahýl jako vaše nová skříň. Takže vaše původní flex spojka / mezihřídel by na ni měla pasovat. Spojku byste nemuseli měnit, pokud si nemyslíte, že je opotřebovaná a potřebuje novou gumu.
Mám tady před sebou uvolněnou mezihřídel 79-81. Vypadá to, že pokud chcete novou gumu ve spojce, můžete ji vyměnit. Samozřejmě k tomu musíte z auta sundat mezihřídel. Vím, že Dorman prodává náhradní gumovou sadu spojek za málo peněz. Část spojky se oddělí odvrtáním nýtů. Vyměňte gumu a přišroubujte ji zpět k sobě několika šrouby třídy 8, které pasují do otvorů.
Ale možná budete moci použít kusy nové spojky, které vám poslali. Hodí se drážkovaná část k vašemu novému pahýlu skříně řízení? Pokud ano, a pokud má spodní část nové spojky a pryže stejnou velikost jako vaše staré části, můžete novou spojku odvrtat, odstranit spodní část nové spojky a přišroubovat ji k přírubě na hřídeli.
Můžeš sem dát obrázek té nové spojky, kterou ti poslali?
Zde jsou některé záběry nových dílů a stávajících dílů na autě.
skoro to vypadá, že kdybych si jen chtěl ponechat hadrový spoj pažby, mohl bych, i když si myslím, že ten, kdo se na to díval, řekl, že v tom případě možná budu muset hřídel zkrátit. Sám jsem to vlastně neměřil. Vím, že nová krabice přišla s větším hadrovým spojem, než je aktuálně na autě.
Tak by mě zajímalo, jestli si prostě pořídím nový mezihřídel a pak použiju nový hadrový spoj?
Jak těžké je to vyměnit?
Ano, jak říká Frankie, teleskopy s vloženým hřídelem. Je na 2 kusy, kde se jedna část hřídele zasune do druhé, takže se dá zkrátit pouhým přisunutím 2 kusů k sobě.
Díky za fotky. Nový hadrový kloub je vyměnitelný díl, který můžete nasadit na svůj starý mezihřídel. Otázkou je, zda je to správná velikost, aby pasovala na přírubu na vaší hřídeli. Změřte vzdálenost mezi otvory na přírubě na hřídeli a porovnejte se vzdáleností mezi šrouby na novém hadrovém spoji. Pokud jsou stejně široké, můžete nový spoj nasadit na vaši starou hřídel. Musíte odříznout, brousit a vyvrtat nýty, které drží starý spoj k přírubě na hřídeli, abyste jej odstranili, a namontovat nový se šrouby.
Chcete-li to provést, budete muset odstranit mezihřídel, ale protože již odstraňujete svůj starý převod řízení, bude to docela snadné. A protože se hřídel zhroutí sama na sebe, pomáhá to i při jeho odstraňování. Odstraňte upínací šroub na pahýlu převodky řízení a potom vypáčte hadrový spoj nahoru, abyste jej dostali z pahýlu. Hřídel se vysune nahoru. Když odšroubujete mezihřídel nahoře od hřídele sloupku řízení, pravděpodobně ho budete muset vypáčit, protože může být těsný.
on pitman arm může pokračovat špatně. Vycentrovali jste skříň řízení před instalací ramene pitman? Měli byste otočit hřídelí na krabici celou cestu z jedné strany na druhou, abyste spočítali, kolik je otočení. Poté jej otočte zpět o 1/2 počtu otáček, abyste jej umístili do středu. Poté s koly rovně připojte rameno pitmana k hřídeli.
http://forums.maxperformanceinc.com/forums/showthread.php?t=466879 Send for the PHS package for your car it will show exactly how the car came from the factory.
http://www.phs-online.com/order.htm Zadní kotoučové brzdy byly k dispozici v roce 1978 a pouze u vozidel vybavených WS-6. Slyšel jsem dokonce zvěsti o několika autech z konce roku 1977, které jezdí se zadními kotoučovými brzdami, ale nemohu si tuto informaci s jistotou ověřit.
U převodovky řízení můj datový list uvádí převod 15,0-13,0:1 (14:1 pro WS-6) a celkově 16,5-14,3:1.
Pokud jde o zadní část 3,23, znamená to, že vaše vozidlo bylo původně vybaveno automatickou převodovkou a volitelným W-72 Pontiac 400 (nikoli základní L-78). Standardní převodovky měly převod 3,42. Vozidla jiná než W-72 dostala 3,08 nebo nižší (numericky) rychlostní stupně.
Jedinými dvěma zadními výkyvnými tyčemi dostupnými pro Trans Am z roku 1978 byla tyč 0,625" pro základní modely Formula a Trans Am a tyč 0,750" pro WS-6 Trans Ams.
V mé objednávce zmeškali WS6 a na získání 220 hp TA 6.6 s automatem jsem měl měsíc zpoždění.
Jo, můj teď má 81 4WD. Skříň řízení WS6 od Pontiacu, 15x8 plástve, měla zadní tyč, ale více se mi líbí manipulace s "obyčejnou" tyčí. dokonce jsem našel motor X7 s výkonem 220 hp, který mám na stojanu, abych to udělal tak, jak jsem si ho objednal, pokud chci!
Nylonová koncová pouzdra WS6 se stárnutím rozpadají na rozdíl od podobných uretanových pouzder na trhu s náhradními díly.
Můj je č. 171858 datum výroby 05-20. Správně zaplaceno 7000 dolarů
http://ls1tech.com/forums/conversions-swaps/1596378-jeep-grand-cherokee-steering-box-swap-body.html Když jsem zkoumal výměnu pro mou 72 442, našel jsem pouze 1 převodku řízení pro 93-98 GC od Rock auto a místních dodavatelů dílů. Vybral jsem použitý přes car-part.com.
Byl to obrovský rozdíl oproti tomu starému.
Jeden jsem si koupil asi před měsícem. Těžko jsem hledal informace potřebné pro tuto výměnu (zdejší funkce vyhledávání je skvělá, pokud máte na zabití pár dní času), takže jsem nakonec nejprve koupil špatnou krabici.
Box, který potřebujete, je z Jeepu Grand Cherokee, model 98', s pohonem dvou nebo čtyř kol. Jsou to stejné krabice. Můžeš se podívat po krabici z let 93-98, protože jsou stejné. Já jsem tu svou koupil od kamaráda, který má autobazar, a našel jsem 98' s nízkým počtem najetých kilometrů za 75 dolarů. Mám s ní i hřídel řízení, takže nebudu potřebovat jiný hadrový kloub. Přizpůsobím hřídel z jeepu, která používá univerzální kloub, místo hadrového kloubu. Přiložené náhledy
skříně jeepu mají převodový poměr 12,75:1.
http://www.camaros.net/threads/power-steering-box.2388/ Mám Camaro z roku 1971 a na vrakovišti jsem sehnal převodovku s rychlým převodem posilovače řízení z Firebirdu WS6 z roku 81. Zkoušel jsem ji namontovat, ale moje spojka neodpovídala Vstupní hřídel z 81 byla menší potřebuji informace o možná hybridní spojce prosím!
Zkuste adaptér z Chevroletu pick-up z konce 70. let, slyšel jsem, že je to řešení.
http://www.chevytalk.org/fusionbb/showtopic.php?tid/213920/ Ahoj lidi, jsem na těchto stránkách nový. mám Camaro Z28 z roku 79 s posilovačem řízení. Chtěl jsem vyměnit prasklé netěsnící čerpadlo PS za novou chromovanou jednotku, kterou jsem sehnal na ebay, ale všiml jsem si, že mi zřejmě teče i skříň řízení. Ale kromě toho jsem chtěl každopádně přejít na rychloupínací skříň, takže to asi udělám najednou. Slyšel jsem, že IROC rychloběžné skříně se hodí do mé 2. generace 79, ale nejsem si jistý. Někdo říká, že budu potřebovat nový hadrový kloub, někdo říká, že ne. Prostě jsem chtěl vylepšit svou skříň a zajímalo by mě, jaká je nejlepší možnost (kromě utracení 600 dolarů za tu jednotku flaming river). Takže, fungovaly by krabice IROC? Dokonce jsem slyšel, že by mohly fungovat i krabice z S10? Jen hledám přesvědčivou odpověď ohledně mých možností pro upgrade mé 79 z28.
Z-28 měly obvykle lepší skříň z výroby – počítali jste otáčky od zámku k zámku?
Myslím, že krabice Z-28 měly 2,5 otáčky od zámku k zámku.
Pokud jde o skříň řízení IROC, ujistěte se, že máte celý systém, IIRC po roce 80 jsou metrické.
Tady je pár dalších informací.
http://www.nastyz28.com/forum/search.php?searchid=.. 79 z28s měl 3-4 otočný zámek na zámek, dokonce i v obchodech s autodíly nabízejí pouze 3-4 otočný zámek na zámky. Díky za odkaz, přečetl jsem si ho a zdá se, že krabice IROC bude fungovat, ale budu potřebovat spojovací adaptér....mohu to najít v obchodě s autodíly, nebo potřebuji specializované místo?, a také se zdá, že krabice IROC používají metrické o-kroužky, kdežto moje mají rozšířené šroubení. Čerpadlo PS se vymění za jednu z těch chromovaných jednotek z ebay, hádám, že to bude stále standardní šroubení? pro hadici a šroubení jsem chtěl jít s chromem a nerezovou hadicí z Jegs nebo Summit. bude to dost dobré, aby se zabránilo jakýmkoli problémům?
Když jsem zkoumal stejnou výměnu pro mou '73, zjistil jsem, že by fungovala spojka řízení s-10 a s-15 (hadrový kloub) nebo si můžete koupit všechny věci od dodavatele, kterého jsem zveřejnil dříve.
FWIW, Nakonec jsem koupil skříň řízení od AGR- Chtěl jsem, aby moje auto bylo bez metrických prvků.
Svůj dotaz můžeš také napsat na Nasty-Z (nechci tě odvádět od tohoto úžasného fóra)je tam obrovské množství informací o 2. generaci.
Používám skříň řízení z modelu 78 TA; bylo mi řečeno, že má rychloupínací převod.
Skříň WS6 je rychlejší než standardní T/A, ale obě jsou rychlejší než skříně Z/28 stejného roku.
Myslím, že NastyZ je taky skvělý, ale jsem zaujatý, lol. Ve své 77 Z28 mám skříň WS6 3. generace. *Fyzicky je box 3. generace v pořádku. Použijte samozřejmě pitman 2. generace. *Myslím, že se v roce 77 změnily drážky. Takže 70-76 může mít problémy s hadry, ale ne 79. Moje 77 neměla žádné problémy.* Nepamatuji si, kdy se u 2. generace začaly používat „metrické“ vysokotlaké hadice s o-kroužky, ale stalo se tak. IIRC 80 a 81, ale možná 78-81. Číslo dílu pro h/p hadici je stejné pro vozy s V8 s klínovým řemenem, jako jsou 80-86 - ano, stejné u 2. a 3. generace. Použil jsem serp setup z 90 IROC, takže ventil PS čerpadla měl taky metrické šroubení, takže jsem použil hadici s metrickými koncovkami – ale ne tu pro serp setup, použil jsem tu pro 4bbl 85 TA (než jsem věděl, že pozdní 2. geny mají stejnou hadici). Pokud má vaše nové čerpadlo metrické koncovky, máte vystaráno. Toto vlákno vám poskytne čísla dílů pro adaptéry, které můžete získat na místě, pokud jsou vaše koncovky hadic neshodné.
tady je realy není třeba kupovat aftermarket adaptéry k tomu fitting v zadní části ps pump, že tlaková hadice šrouby do je zaměnitelný mezi starým flare fiting tipe a nové o-kroužek tipe vše, co potřebujete, je správné fitting z jakéhokoli gm a odšroubovat a vyměnit, jen dont uvolnit pružinu a ventil za fiting je lehce pružina zatížené. (možná budeš muset vyměnit o-kroužek mezi fitingem a čerpadlem kvůli stáří, ale místní obchod s náhradními díly by měl být schopen zpracovat o-kroužek na starý, pokud je to potřeba). pak stačí sehnat tlakovou hadici z camaro 80-81 s o-kroužkovými koncovkami a pár metrů 3/8 převodové nebo ps objemové hadice, svorky a spojit vedení. Nejsem si jistý, jak je to s hadrem/spojkou, ale je to stejné mezi 78-81 ( já mám na své 78 krabičku z 81).
http://news.classicindustries.com/hemmings-1978-trans-am-ws6-w72 http://www.hotrodders.com/threads/ls-swap-power-steering-to-78-camaro-ps-box.552214/