Příspěvky od počátku až do večera 11. dubna 2007
20. Re: konečně česky! 11. 04. 2007 - 20:08
Villík66: K opravenému V8 u Villíka blahopřeju. Kéž by to vždycky spravila jen výměna rozvodů. Ten termín "pumpa na sračky" je fantastickej... Markus je Markus :-)AMERICAN WAY OF LIFE!
19. Re: konečně česky! 11. 04. 2007 - 20:03
BelAir: Díky moc za podporu a držení palců. Čekal jsem kladné reakce, ale až takhle ne :-) Celá záležitost je výsledkem dlouhotrvajícího vyjednávání a ještě delšího plánování. Vydávat časopis o amerikách byl můj i Darkův sen. Když jsme se rozhodli pro licenci CHROMU, začaly sny nabývat reálné podoby. Je v tom spousta enthusiasmu, ale aby to všechno fungovalo, musí se to pochopitelně i vyplatit. Jsme realisté a proto nečekáme hned ze začátku žádné velké prodeje. Je pravděpodobné, že si český CHROM koupí zhruba tisícovka lidí, kteří jsou s amerikami už spjatí (mají auto nebo jezdí na srazy). Vedle těchto už zapálených lidí bysme chtěli najít i úplně nové čtenáře, lidi co o amerikách ještě nic neví a Chrom&Plameny jim umožní tahle auta poznat. Časopis si koupí nejspíš ze zvědavosti a nebo ho u někoho uvidí.AMERICAN WAY OF LIFE!
18. 11. 04. 2007 - 13:33
Petr Bell: Gratuluji k rozhodnuti. Nemecky Ch & F sice uz neni to co kdysi byval, ale je to pochopitelne, kazdy casopis se musi prodavat a tak se to holt neobejde bez mnohastrankovych reportazi o PT-Cruiser a spol. Doufam ze alespon v zacatcich Ch & P to nebudou prave tyto prispevky ktere budou prevezmuty z nemecke verze.OITH Oldtimer In Teufels Hand - in Kustom we trust! Save a tree - eat a beaver
17. 11. 04. 2007 - 09:56
Petr Bell: Jen mě tak napadlo, co takhle přispívat do každého čísla i článkem o modelech am.vozů. :-)16. Re: konečně česky! 11. 04. 2007 - 09:17
Petr Bell: Sámo , že obsahem . Cena je příjemná . A pokud bude 70 % překladu , tak neni co řešit. Fakt je , že Chromů mám doma asi čtyřicet a přestal jsem je kupovat právě proto , že němčina opravdu není můj druhý rodný jazyk. Teď jsem si koupil tak jeden za půl roku když tam bylo nějaké zajímavé vozidlo a pak jsem zkoušel něco přelouskat. A jak píše Belair je to pro mně ale až druhá nejpříjemnější zpráva . První byla když jsem u Villíka nechal vyměnit rozvody a i Markus prohlásil , že ten motor konečně už nejde jak " pumpa na sračky " . :-)))Eldo 74 conv. Vette 74 T top, MB W126 82
15. Re: konečně česky! 11. 04. 2007 - 08:47
Petr Bell: Zdravím Vás, je to super počin - a na srazu mi tato informace přišla jako nejlepší zpráva posledních let v dění kolem US CARS v ČR. Byla to zpráva přímo zásadní až fenomenální. Je téměř až nepochopitelné, že se toho tak dlouho od revoluce ještě nikdo neujal, ale je výborné, že se toho nakonec chopila osoba asi nejpovolanější. Vydávat jakýkoliv časopis v ČR není žádná jednoduchá záležitost a zaslouží obdiv každý, kdo do toho jde (něco málo o tom vím) a proto můj obdiv Vám je obrovský a budu držet palce dokud si je v kloubech nezlomím, aby Vám to vyšlo. Doufám, že se to povede, že se magazín chytí a že Vám aspoň v začátcích němčouři trochu přikrejou záda (i když někdy to bývá spíš naopak, snaží se vytěžit z licence). V každém případě, je úplně jedno a bude naprosto postačovat, bude-li se z valné části jednat o překlady německé verze s menším procentem české scény, bo nejlepší bude, že tomu člověk bude konečně rozumět a že si v tom konečně taky počte. Zatím jsem tento magazín vnímal spíše jako omalovánky - hezké obrázky a máloco k pochopení neboť moje jazayková výbava není na nejlepší úrovni a číst se slovníkem v ruce - na to už dneska nemám ani čas. Takže přeji mnoho zdaru a vydržet !!!momentalne nic americkyho
14. Re: konečně česky! 11. 04. 2007 - 01:15
Villík66: Nevím, jak to přesně myslíš. Jestli se to má blížit cenou nebo obsahem? Pro porovnání pár údajů: obsah české verze bude ze 70% překladem německé, zbytek bude tvořit česká scéna. Počet stran německé verze je 116, naše verze bude mít prozatím 84 stran. Cena německé je 160,-, český Chrom bude stát na stáncích 99,- a pro předplatitele zvýhodněných 79,- Kč. Letos budeme vycházet jako dvouměsíčník a příští rok bysme chtěli srovnat krok a být v prodeji každý měsíc. Mým velkým přáním je, aby se komunita vyznavačů amerik začala rozrůstat. Časopis by tomu měl výrazně pomoct.AMERICAN WAY OF LIFE!
13. Re: konečně česky! 10. 04. 2007 - 13:16
Fractal: Ne . Tyhle věci doma řeším vyjímkou , tzn samoschvalováním. :-)))Eldo 74 conv. Vette 74 T top, MB W126 82
12. Re: konečně česky! 10. 04. 2007 - 11:58
Villík66: A probiha schvalovacim procesem - cekas na bumazku? :))11. Re: konečně česky! 10. 04. 2007 - 09:19
Petr Bell: Už jsem doma nahlásil předplatné , teda pokud se to bude alespoň blížit německému vydání. :-))))Eldo 74 conv. Vette 74 T top, MB W126 82
10. Re: konečně česky! 10. 04. 2007 - 00:10
FM:O.K. myslel jsem, že to píšeš hovorově, tak jako každý (PNS = trafika). Pro začínající časopis je těžké prokousat se k oběma distributorům. Zatím to vypadá spíš na Kappu, která nabízí prodejcům lepší podmínky. Časem chceme k oběma.AMERICAN WAY OF LIFE!
9. Re: konečně česky! 09. 04. 2007 - 21:11
Petr Bell: 4: to je me jasny, ale ja se ptam na distribuci prave do techto obchodu, ponevac jeden mam, ale berem jen od PNS, tak jestli si ho tam objednam aby se u nas prodaval, nebo budu muset brat i od mediaprintu.8. Re: 09. 04. 2007 - 16:38
Steff: Škoda, žes neřekl v Jizbici. Měl jsem nějaká stará čísla s sebou. Problém je s prvním a čtvrtým číslem, ale třeba je ještě někde vyhrabu. Předplatné CHROMU máme na stránkách. Letos vyjdou tři čísla, protože to bude dvouměsíčník. Od příštího roku bysme rádi přešli na měsíční vydání, jako mají Němci.AMERICAN WAY OF LIFE!
7. 09. 04. 2007 - 09:51
ska-p: stažený je mám všechny, ale rád bych je i v tištěné podobě :)81
6. Re: 09. 04. 2007 - 09:44
Steff:tady si je můžeš stáhnout: http://www.americancars.cz/Miten niin perkele!!!!!
5. 09. 04. 2007 - 09:17
Petr Bell: já nemám co řešit, předplatím si samozřejmě na celý rok a jinak Petře, co můžu udělat pro to, abych získal FullSize od čísla 01 - 06?81
4. Re: konečně česky! 09. 04. 2007 - 09:09
FM: Distribuce bude stejná, jako u jiných časopisů, tzn. na stáncích, benzínových pumpách, v obchodních řetězcích a formou předplatného, které bude pochopitelně nejvýhodnější.AMERICAN WAY OF LIFE!
3. Re: konečně česky! 08. 04. 2007 - 23:39
Petr Bell: jakym zpusobem bude probihat distribuce?2. 08. 04. 2007 - 23:06
Paráda. Konečně bude na trhu inteligentní čtivo.1. konečně česky! 08. 04. 2007 - 22:39
Ti, co byli na Jizbici, už to ví. Pro ty ostatní mám jednu novinku - CHROM&PLAMENY bude od června vycházet v češtině! http://www.chrom-plameny.cz/AMERICAN WAY OF LIFE!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)