Příspěvky od počátku až do večera 14. srpna 2008
20. Re: Re: 14. 08. 2008 - 23:06
Joey (19):škoda mluvit...nevím, tohle je zřejmě neřešitelná situace..i já každou chvíli vídávám na silnicích dopravní přestupky všeho druhu, naštěstí vídávám a nezůčastním se, ale člověk nikdy neví jakej idiot se právě mihne kolem a už může být průser...dneska jsem potkal tolik ridičů, kteří chtěli závodit, jel jsem tedy v Camaru, tak to vcelku chápu, ale už tady je problém, závodí kde s čím a je o problém postaráno...já jsem je většinou nasíral a jel si bubli bubli, nezajímají mě takový kreténi s prominutím...taky mě sere to, že ikdyž někdo někde jede v autě americké koncepce, alespoň s nějakým předkem v historii, nepozdraví, nezamává...bohužel ameriky se stávají stylovkou, hlavně když je to v módě a basta, víc nikoho nezajímá a nagelovaní machírcy vymetají plac a haní tak duše amerik všech těch, kteří si jich váží a milují a mají je rádi...tohle je imho little off-topic, ale potřeboval sem to řict, stve mě to, štve mě sposta dalších věcí, ale to by bylo nadlouho...19. Re: Re: 13. 08. 2008 - 23:34
Cámo (18): v německu jedna rodina jezdí obrněným transportérem na nákupy a výlety. Třeba by to šlo i unás, pač lidi jezdí jako hovada a žádný body ani cajti to nevyřeší. Vždyť po těch bodech to bylo jen půl roku v klidu a pak honem zpátky dohnat co se ztratilo. Hele já každej den při cestě do práce vidim: nebezpečný předjíždění, překročení povolené rychlosti, lidé schopní blikat doleva při vjezdu na kruháč (hlavně mimopražský), červená nezájem atp. Přitom jezdím obastí kde policie chytá vcelku pravidelně, +/- obden. Ale nemá to efekt, jako by tam nebyly.Chodim sem jen kdyz mam tezkou nudu a neni ji jak zabit, jinak je to ztrata casu, o komunikaci s nekterymi uzivateli ani nemluve.
18. Re: Re: 13. 08. 2008 - 18:19
pechy1 (17):no já po nich nic nechci:) ale jak nejlépe zabránit, aby se něco takového nestávalo??? Mira9 na to má očividně svůj lék, rozflákat jim auto:) dneska jsem byl málem svědkem nehody, kdy dotyčný zřejmě neví, že je nějaká přednost na kruháči...17. Re: 13. 08. 2008 - 14:45
Cámo (8):a co bys po těch nehodářích víc chtěl?Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
16. Re: Re: 13. 08. 2008 - 14:44
Caddy (15):právě proto se bojím to udělat, ještě by mě vyhodiliKdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
15. Re: Re: 13. 08. 2008 - 13:28
pechy1 (14): v tvem pripade by mohl byt dobry jeho xicht po Tve reakci na jeho rev, ze zavola policii :)))14. Re: 13. 08. 2008 - 13:18
Mira9 (11):dobrá story, mám chut dělat to samý, ale jsem na to moc měkkejKdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
13. Re: 12. 08. 2008 - 20:47
Mira9 (11):jooooooooo špica, jen tak ne ně:)12. Re: 11. 08. 2008 - 13:41
Mira9 (11): Nebo si raději kup Fábii :)) Ale dobře mu tak blbcovi!"i personaly hate flowmasters. EVERYONE and there grandma has them around here..."
11. 11. 08. 2008 - 12:36
Minulej tejden jsem si s kaprisem dojíždim ve svým odbočováku ke křižovatce a hle. Pán ve felicii do mě začal blikaje zprava najíždět. Asi v zrcátkách neviděl předchozích pár minut jízdy po hradeckým okruhu pět metrů dlouhou ameriku. Neřikám že by kaprisovi omačkaný dveře neslušely, ale co jsem měl dělat. Za ustavičnýho troubení jsem přibrzdil, pán to předemě trefil jen taktak. Psychycky jsem to neunesl, stále trouběje jsem šláp na plyn a červenou felícii vystřelil nárazníkem do křižovatky. Ani nevíte jak se mě ulevilo. Pak jsem ho ještě vyprcal, až se omlouval. Doufám, že sedmimetrovej skok do křižovatky, kterou auta přijížděj do hradce minimálně povolenou šedesátkou, ho před nekoukáním do zrcátek varoval.10. Re: Re: 10. 08. 2008 - 12:52
Caddy (9): :D:D:D Bydlím v odlehlé čáasti odlehlé městké části, takže to tu moc nežije :)9. Re: Re: 10. 08. 2008 - 12:12
Vencos (7): bydlis v neprehledne zatacce? :)))))8. 10. 08. 2008 - 12:01
Apropo přidám sem něco z reálného méého života:) jel jsem ve Voyagerovi a jelikož auto zabočovalo do prava a do protivky mi jelo auta, musel jsem samozřejmě zastavit..což by probůém nebyl, ale jakmile jsem zastavil, ozvala se rána, Vojádžr poskočil, hlavou sem si dal málem o volant:)...tak jsem tedy vylezl abych shlédnul, co se vše událo...poté jsem nevěřil svým očím, když sem spatřil starou Dácii bez kapoty, která ležela cca. 10 metrů od auta, mému vozítku se nic moc nestalo, kromě posunutého nárazníku a od letící kapoty probyh v kufru, Poté vylezl starý pán a řekl, že mu to nezabrzdilo, prý prošlápl pedál. Zavolaní policisté nad tím mávli rukou, za tisíc pokuty a jeli dál. Jen mě dost zamrazí na zádech při pomyšlení nad skutečností, že něco podobného by se například stalo na přechodu, nu což, pomáhat a chránit...7. Re: Re: 10. 08. 2008 - 10:08
Joey (6): no mě to třeba vůbec nezajímá :) radši se podívám z okna6. Re: 09. 08. 2008 - 20:22
cuisine (5): ještě mi řekni že tě nezajímají všelijaké kuriozní nehody na světových soutěžích či silnicích. Já nemluvim o tom že se sem budou vkládat videa jen z českých silních a jen takové kde se někdo zabije, ale takové kuriozní nehody kdečlověk nechápe co řidič dělá, ty sem snad vkládat můžem ne?Chodim sem jen kdyz mam tezkou nudu a neni ji jak zabit, jinak je to ztrata casu, o komunikaci s nekterymi uzivateli ani nemluve.
5. 09. 08. 2008 - 10:52
já se bez tohodle obejdu .. kochat se cizím neštěstím mi přijde trochu divný .. nehledě že na českejch silnicích o tohle není nouze :-(-273 °C Absolutni nula. Ustava pohyb elementarnich castic. Rus, zuzlaje zmrzlou vodku, pripousti, ze je trochu kosa
4. Re: Auto nehody z běžného silničního provozu ale i ze závodů 08. 08. 2008 - 23:33
Joey (1):mě tady tyhle věci teda nechyběly, je toho plnej net...Miten niin perkele!!!!!
3. 08. 08. 2008 - 23:30
Překonal jsem svůj rekord v zadržení dechu...1989 Buick Century Estate Wagon, 2000 Chevrolet shnilpala, 1996 Chevrolet S-10 4x4, 2004 Chevrolet Impala
2. šikula :) 08. 08. 2008 - 22:40
http://pl.youtube.com/watch?v=FqLUqZC_B7QChodim sem jen kdyz mam tezkou nudu a neni ji jak zabit, jinak je to ztrata casu, o komunikaci s nekterymi uzivateli ani nemluve.
1. Auto nehody z běžného silničního provozu ale i ze závodů 08. 08. 2008 - 22:36
to je to co mi na tomto foru chybí. Vidět sestřihy záběrů z různých bouraček z celého světa (a že to jsou někdy fakt kuriozity) a do toho taky nějaké ty závodní sestřihy. Taky bychom zde mohli prezentovat všelijaké kousky různých magorůTak pro začátek:Chodim sem jen kdyz mam tezkou nudu a neni ji jak zabit, jinak je to ztrata casu, o komunikaci s nekterymi uzivateli ani nemluve.
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)